Bebis smycke – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Bebis smycke

Jeansleggings Vero Moda, Linne Gina tricot, Kofta Lindex, Dr Martens

Det blev en lunch på bare blåbär, sen åkte vi till City Syd och kikade lite bebis saker. Vi var ute efter ett smycke som h*n ska få när h*n föds. Det hittade vi! Så himla fint. Men jag får inte öppna paketet för Micke, det är inslaget. Jag vill ju klämma lite och se titta hur fint det är 🙂 Det blev två nya byxor till bebis också. Vi behöver mer kläder i storlek 50/56. Har mest i 62.

Åh, imorgon går vi in i vecka 30 😀 Det känns hur bra som helst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mikaela

  Kan jag förstå, första barnet o allt, de är lite speciellt 🙂 spännande, hoppas du slipper övertid, de är inte skoj, gick ju över 5 dagar med miliam, längsta dagarna i mitt liv tror jag 😛 haha!

  anledningen är till snitt är pga förra förlossningen, jag gick ju sönder massor och de har suttit sina spår. men främsta anledningen till snitt är att den här bebisen ska slippa bli så sjuk som miliam blev efter födseln. du kan läsa lite mer ingående här: http://ungmammaaa.blogg.se/2011/february/min-historia-om-varfor-jag-vill-ha-snitt.html

  Denna graviditet har varit som natt o dag om man ska jämföra med när jag vänta miliam, då mådde jag skit bra under hela graviditeten, förutom lite illamående då och då men inget och haka upp sig på, men den här graviditeten så spydde jag konstant i 2 månader, dygnet runt, säkert 20 ggr om dagen, så till slut fick jag åka till kvinnokliniken och få de uppkollat av läkare med ultraljud o sånt, men de va bra med bebisen endå så de var bra, sen har jag haft problem med återkommande uvi och svampinfektioner stup i ett, haft dryg foglossning så de enda jag gjort om dagarna är i princip o sitta på arslet och samla fett, HAHA! men nu är de faktiskt mycket bättre, mår helt ok förutom massa sammandragningar/förvärkar. men de står jag ut med, 27 dagar kvar till snittet idag 🙂

  Hur mår du ? har allt gått bra än så länge? 🙂

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Matilda: ja, jag har hårförlängning. Fick klippa det kort, men trivdes inte i det! Jag trivs mycket bättre i långt 🙂

Annons