Bilderna – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Bilderna

Här är några utav bilderna från fotograferingen. Ni får inte se alla 🙂 Men de här 3 är några utav de bästa. Blev inte jätte många olika sorters bilder, men jag är nöjdare än jag trodde att jag skulle vara. Geisha blev så söt på bilden! Jag trodde inte vi lyckades få till den nå bra. Men den blev lyckad.

Vi har just gått upp, ställde ingen klocka och vaknade kvart i 11. Vi ska åka till City syd och kolla i lite butiker, kanske käka lunch eller ta en fika. Så nu måste jag hoppa in i duschen en snabbis.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Ellen: hehe ja, den sista är söt! är glad att vi lyckades få till en bra med Geisha 🙂

 1. Cathrine Ydstines

  For noen kjæmpe flotttte bilder 🙂 🙂
  Fine bilder alle 3 🙂 Artig og flott det med deg og Geisha 🙂
  FLOTTE bilder 🙂
  Du er så naturlig vakker 🙂

 2. Ida

  Utrolig fine bilder, Josefin. Bra du ble fornøyd selv om det ikke ble som du hadde tenkt. 🙂 Geisha er nydelig. Imorgen skal jeg passe en liten søt bebis hele dagen og hele natta, men tenk at dere snart får en på fulltid 🙂 Tipper fortsatt gutt, hihi. Får se om jeg har rett 🙂

  Klem.

 3. Valis

  Jag kan göra ett försök att göra en liknande header som du har, eller du kan ju ge förslag på vad du är ute efter. Maila mig isåfall!

 4. Linn

  Bildene ble kjempe fine, Josefin:) Du er så fin fin fin, og det er Geisha også! Det blir herlige bilder å henge på veggen på barnerommet/soverommet;)
  Ha en fin dag!
  Klem <3

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Linn: Ja dom blev bättre än jag trodde när jag gick därifrån! 🙂 Ja det kommer bli jätte fint att hänga dom på väggen sen 🙂 Klem! <3

Annons