I love Dr Marten´s – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

I love Dr Marten´s

Jag är sjukt sugen på att köpa ett par vita Dr Martens! När jag ska till Stockholm den 7e Juni så ska jag kika efter ett par. Hoppas verkligen att det finns. Annars får jag kanske beställa på internet istället. För jag vill verkligen ha ett par. Så snyggt till sommaren.

Något annat jag fastnade för när jag var in på drmartens.com är dessa väskor! Herregud så snygga. Men jag är tveksam till om dom finns i Sverige. Någon som vet? Jag vill ha en, eller två.. Helst allihopa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Dr Martens är så snygga! Är sugen på ett par svarta, antingen i lack eller vanliga till hösten sen. Du är så snygg i dina 🙂 Vet att de säljer dem på http://www.javari.co.uk där jag köpt en del skor. Sida i England, fraktfritt och allt plus att man kan komma unden liite billigare 🙂 Perfekt!

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Caroline: tack så jätte mycket för tipset! då kanske jag beställer därifrån istället 🙂

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Malin: åh, bra tack. då vet jag vart jag kan kika 😀 hoppas det finns i min storlek bara.

 2. Sophie

  Hej såg att du letade efter enkla hoodies till din kiddo i magen. Vi köpte enkla i vanligt “hoodtyg” på AA (american apparel) fanns i små storlekar. Fanns i marint, rött, svart, blått och grått när vi var där. Som du även skrev har Cubus haft.
  Lycka till!

Annons