Sverige imorgon – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Sverige imorgon

Imorgon flyger jag och Geisha till Sverige. Ska bli skönt att göra något annat i 2 veckor. Det får nog tiden till att gå lite snabbare! Det ska vara jätte bra väder i Västerås också, det tackar vi för 🙂 Jag är glad. Men jag kommer sakna Mikael, jätte mycket. Vem ska nu massera mina fötter? Haha. Ser fram emot att äntligen få fixa håret! Behöver fästa om löshåret och färga det lite. Ljusare ska det förhoppningsvis bli 🙂 Sen så ska vi till stugan över helgen. Är det bra väder när man är där så finns det inget att klaga på. Nu ska vi mysa resten av kvällen, det är över en vecka till nästa gång! Vi hörs när vi har kommit till Västerås imorgon! Mamma hämtar oss på Arlanda 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons