Saknar Mikael – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Saknar Mikael

Är det möjligt att sakna någon såhär mycket redan? Nästan så att jag blir lite ledsen.. Jag behöver verkligen Mikael vid min sida. Det märks så tydligt nu. Jag behöver den tryggheten som han ger mig. Jag får dåligt samvete nu, jag visar verkligen för lite uppskattning. Speciellt nu när jag är gravid, jag bara antar att han tänker massera mina fötter varje dag. Men jag uppskattar verkligen allt han gör. Allt. Men jag är dålig på att visa det. Istället så låter jag mina gravidhormoner ta över och är mer negativ än jag borde. Jag måste försöka vara mer positiv nu på slutet. Putta bort hormonerna och bara njuta av att jag har världens bästa pojkvän som gör min graviditet enkel! Han är helt underbar och jag hade inte klarat det här utan honom. Bara en dag ifrån honom gör ont i mig. Jag vill spendera varenda dag som är kvar av min graviditet med honom. Jag hoppas verkligen, med hela mitt hjärta att jag får göra det. Bara att han rör vid mig gör mig så mycket starkare. Han gör mig stark..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag fick också skuldkänslor ibland. Speciellt när gravidhormonerna tog över, men då kom jag på mig själv och pussade lite extra på Jonatan och försökte förklara att det inte var jag utan någon annan som tagit över min kropp. Dumma den.

 2. Johanna

  Den bilden på er är så himla vacker…ser ut som att den vore tagen från en film eller en tavla 🙂

 3. katrine

  Dere har så sterkt forhold! Han savner nok dere like mye, og savnet gjør det jo enda bedre å se han igjen:)

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Katrine: jaa, man behöver sakna varandra lite ibland 🙂 det blir ju så bra när man väl ses igen sen!

 4. Karin

  När jag läser om er kärlek blir jag lite smått avundsjuk=p Hoppas du får det trevligt i Sverige så ska du se att tiden kommer rinna iväg!

 5. Nina

  JA du gumman..
  Jag vet hur du känner…
  Pontus åkte ju med landslaget när jag hade ca 2.5 v kvar av graviditeten o det var rätt så tungt.
  Det värsta är att när han åkte igår så kändes det ännu värre!!!
  Nu är det bara jag o lilla Mille o vi saknar honom så det gör ont i varenda kroppsdel.
  Trodde det skulle bli lättare men icke 🙁 .
  Tror dock det är ännu värre för honom som varken har mig eller Mille nära..

  Ska du åka o titta på matchen??
  Skulle vara jätte roligt att ses för vi ska dit 🙂

  stooor kram till dig!

Annons