Babysim – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Babysim

Jag bokade just in oss på babysim! 🙂 De här söta badtrosorna fick vi av fina Linn. Vi fick inte tid förrän 6 Oktober, då är Lucia 2 månader. Hade hellre börjat innan men det finns ingen ledig tid. Vi tänkte boka innan Lucia var född. Men det kändes lite dumt att boka för en bebis som inte hade kommit än. Vi missar dessutom första timmen för då är vi nog i Sverige. Jag längtar! Det är så mysigt att bada med bebisar. Vi ska gå och bada så fort jag får vara i bassängen! Det måste gå 6 veckor efter förlossningen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kusin Madde

  Till oss sa dem att bebisar inte ska bada före 3 månader på grund av att det är allmänt vatten, stor infektionsrisk. Så vi har inte ens börjat än, för vi har ingen tid än. Är väldigt populärt i kolbäck för det e så bra varmvatten bassäng.

 2. Hanna

  Va tidigt bebisarna får gå babysim i norge! Här var bebben tvungen att vara 4 månader innan dom får va med i babysim. I efterhand önskar jag att Frans var kanske 6 månader innan vi började, för det va rdå han började tycka att det var riktigt kul 🙂

 3. Frida

  ska hon bara ha dom på sig? tänk om hon bajsar, åker det inte ut i bassängen då? eller hon har kanske nån badblöja på sig under? 😛 konstig fråga kanske. men aja.. jag har ju ingen aning. haha.

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Frida: Jag tror att det är såna badtrosor som du inte behöver ha blöja under. Dom håller bajset inne 😛 Du kan spänna åt dom.

   1. Maria

    Jag vet inte exakt hur lång tid det tar. Men har naveln ramlat bort?
    Den ska väl se läkt och fin ut. Fråga nästa gång du är på BVC eller vad det heter i Norge.
    Kom bara ihåg att de sa det när vi gick med första dottern.

    1. josefinlustig
     josefinjohnsson

     Maria: Ja den ramlade bort när hon var 9 dagar 🙂 Och den ser fin ut så den är säkert läkt. Jag får kolla det nästa gång.

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Lisa: Det är för att det är så mycket bakterier i vattnet. Det är för att man inte har läkt där nere.

Annons