Dagens Lucia – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Dagens Lucia

Min söta tjej på morgonpromenaden. Hon har blivit lite större. Hon börjar kunna ha lite mer kläder! Vi har så tråkiga kläder i storlek 50. Så jag längtar tills hon kan ha sina kläder i 56 🙂 Den här tröjan är så mysig, första gången hon har på sig den idag.

Idag kommer Mikael hem! ÄNTLIGEN. Som vi har saknat honom. Nu ska jag kolla något avsnitt av Hellcats sen får vi se hur vi ska få dagen att gå. Åka till City Lade och kolla om HM har fått in något fint kanske..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    hon är så otroligt lik er! Svårt att se vem dock, för varje bild och min hon gör, ser man något drag från er båda. 🙂

Annons