27 Augusti – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

27 Augusti

Det är så skönt att Mikael är hemma igen. Han är ledig idag så vi startade dagen med att kolla på lite fotboll på Lerkendal. Ikväll ska vi käka på Milano med Daniel, Leo och Emilia. Jag längtar, är redan hungrig. Blir nog en carbonara för mig 🙂 Det kurrar i min mage..

Jag är så glad att Lucia har växt lite så vi kan börja använda fina kläder. Hon är så fin idag i sin jeans klänning. Ska ta en bild senare så får ni se.

Nu ska jag beställa filtarna som jag skrev om härom dagen 😉 hihi. Hoppas ni har en jätte bra helg!

Juste, en JÄTTE bra nyhet. Mikael flyger samma flyg som mig på tisdag. Han ska till Stockholm med landslaget. Så jag slipper flyga själv första gången och släpa på all packning. Vilken lättnad! Nu behöver jag inte vara lika nervös längre.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. tilda

  ska du säga, HOT mama! 🙂 åh du är så fin och tiny, du måste tappat alla grav kg direkt, fina josse! o lilla lucia, jag dör så söt o fin hon är!!! Måste kännas fantastiskt! Nu längtar vi så jag håller på att spricka.. låt dom här sista 4 veckorna springa förbi…

  Jaha, kanske var bebis som fixerade sig då… inget som gjorde ont men helt plötsligt kom ett stort tryck och små stickningar där nere.. konstig känsla! hihi… pusskram

 2. Kajsa

  Hej Josefin!

  Jag fick min son den 18e Augusti
  Och är jättesugen på att göra avtryck av min sons händer
  Och fötter som en tavla,
  Vet du hur man kan göra?
  Vad man ska använda för material!
  Kram kajsa

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Kajsa: Hej! 🙂 Det hade jag också tänkt att göra snart 🙂 Jag tror att det finns sånt på bland annat panduro. Man gör väl av någon lera av något slag. Kram!

 3. katrine

  Åh, så herlig at dere får fly ilag! Så slipper du å tenke på all bagasjen :)Lurer forresten på hva du/dere tenker om alt styret rundt Rosenborg nå?

 4. Cathrine Ydstines

  Hei Josefin 🙂
  Dagen deres høres koslig ut 🙂
  Nå har vi endelig hatt noen varme dager i Trøndelag, hærlig 🙂 Må nyte finværet mens vi har det.
  Kos dere ute på restaurant i kveill 🙂
  Dere må ha en god hælg alle sammen 🙂
  Klæm 🙂

Annons