God morgon – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

God morgon

Vi hade lite morgon mys i sängen i morse. Lucia har vart jätte mysig i natt också. Hon som skulle sova i sin egen säng från första natten.. Vad hände med det? 🙂 Det är mitt fel, för jag vill ha henne nära mig. Mycket mysigare. Hon får börja sova i sin egen säng om ett tag.

Lucia har tagit ett välbehövligt bad, nu är det min tur att ta en dusch när hon har somnat. Ikväll har Rosenborg match. Innan dess tänkte jag gå en sväng på stan. Är så sugen på att shoppa. Jag ska kolla om det finns något fint på H&M Trend.

Mikael ska tydligen inte till Stockholm imorgon, han ska till Malmö. Så vi får klara oss själva ändå. Det ska nog gå bra, men det hade vart så skönt att slippa åka första gången själva. Men men 🙂 Vi klarar det nog hur bra som helst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. josefinlustig
      josefinjohnsson

      Ida: De här är tagna med mobilen som har någon sån inställning på kameran 🙂 Annars använder jag photoscape.

Annons