Njuter – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Njuter

Vi njuter av att vara hemma och träffa familj och vänner! Att få visa upp min fina dotter för första gången. Vi blir här i en vecka och dagarna blir fulla av saker att göra. Jag hade inget planerat men nu har jag plötsligt massor planerat. Men det gäller att ta var på tiden. Så som ni kanske förstår så får bloggen lida lite nu när vi är här. Har inte riktigt tid att uppdatera så ofta. Jag har inte svarat på alla kommentarer heller. Ska försöka ta tag i det senare när det finns mer tid.

Jag är helt slut efter den här dagen. Åkte hemifrån vid 11 och kom hem vid 7. Jag är inte alls van att vara igång hela dagen. Vi brukar ju bara ligga hemma i soffan och mysa 🙂 Nu ska vi gå och lägga oss i sängen och mysa. Har blivit för lite av det idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons