Bebis bloppis? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Bebis bloppis?

Är det någon av er som skulle vara intresserad av en bebis bloppis? Jag har lite saker som Lucia har växt ur, vissa saker som hon inte heller hunnit använda. Bland annat så har hon växt ur mina/hennes favorit skor. Om ni är inresserade så kan jag lägga upp lite saker här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tilda

    tack fina du! jag mår faktsikt bra trots kissenätter/tryck och ¨molande¨ magvärk! Vad tusan, jag får stå ut, snart är ju lilla minis här… är sååå spända på vad som kommer ut! Vi får se, inte många dagar kvar nu och jag ska försöka ta vara på var minut men nu vill man ju bara ha ut den lilla, gosa och snuffsa! 🙂

    Hur mår ni? 🙂 så fin hon är och som hon växer! Känns som igår då hon var nyfödd och pytte! Snart josse är vi båda mammor, det trodde vi inte den där höst/vinterdagen på bare blåbär! hihi…

    saknar er, hälsa din man och er fina dotter! kramar <3

Annons