Surprise! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Surprise!

 

I lördags hade vi en överraskningsfest för Mikael. Anton hade gjort ett jäkla bra jobb, jag valde rätt festfixare! 🙂 Jag skulle hålla Micke borta några timmar medan det fixades här hemma. Det var en utmaning kan jag lova! Han är så sjukt otålig och har bråttom mest hela tiden. Men jag lyckades ganska bra. Jag fick dra ut på allt vi gjorde. Men vi lyckades överraska honom och han anade ingenting! 🙂 Så det blev riktigt lyckat. Roliga lekar, god mat, god dricka och massa trevligt folk.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Celticsupporter

  Hej Josefin! Ser fram emot se Lustig på planen snart.

  Ville bara länka till den här sidan; http://www.thescottishsun.co.uk/scotsol/homepage/news/4021774/New-Bhoy-Mikael-Lustig-plaid-a-blinder.html

  Det är the Sun som gjort en artikel utifrån ditt blogginlägg och citerat några meningar. De kallar dig även “stunning girlfriend”

  För att få ett humm om pressen i Storbritannien kan du tänka dig Aftonbladet gånger 100.

  Välkommen till Skottland, ni kommer trivas. Få människor är vänligare än Skottarna, och Glasgow är en ruffig men trevlig stad med ett imponerande nattliv.

  Lycka till!

 2. linnéa

  Haha, jag drömde om dig i natt! Sjukt otippat, inte så att jag brukat gå och tänka på dig, haha! Vi var och handlade, du & Lucia och så jag. Vet inte riktigt vad vi skulle handla men jag gillade dig i drömmen.

Annons