21 December – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

21 December

Idag var det lunch hos Mickes farmor, sen åkte vi direkt ner på stan och fikade med Ida och Mikael. Hennes blogg hittar ni här! 🙂 Jätte mysig och fin tjej.

Tänk att det bara är 3 dagar kvar till julafton.. Jag har ingen julkänsla över huvudtaget. Det är jag nog inte ensam om?! Den kanske kommer på fredag. Hoppas jag. Imorgon ska jag i alla fall se om jag hittar något mer att köpa till Lucia i julklapp. Vi gör så att jag köper till henne, som Micke inte ser och så får han öppna dom. Så köper han som inte jag ser. Micke kommer få öppna mycker fler klappar än mig.. Jag som älskar att öppna julklappar! När Lucia får presenter/julklappar är det ju som att det är jag som får dom. Det är jag som blir gladast, haha.

Nu när man är vuxen så kan jag inte komma på nånting jag önskar mig. Även om jag fortfarande skulle vilja få julklappar, så hade jag inte önskat mig något. Det är tur att Lucia får istället så jag får öppna klappar! Vad önskar ni er i julklapp?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ragnhild

    Vi har ikke barn. Så det blir få “julklappar” under treet i år. Vanskelig å komme på noe man ønsker seg når man har et meste fra før. Jeg får penger eller gavekort på klær av gubben, han får det samme av meg, hehe. Ønsker meg bøker hvert år fra venninner, spesielt kirkebøker og krimbøker, så har man noe å finne på i julen:) ønsker deg å din familie en riktig god jul::))

Annons