Josefin Lustig

God Jul

God jul mina fina läsare! Hoppas ni har haft en underbar julafton. Vi började dagen med en mysig Lucia i jultomte pyjamas. Åt skinkmacka till frukost och sen var det dags för kyrkan. Det var något nytt för mig! Jag har aldrig vart till kyrkan på julafton. Ingenting jag känner att jag måste göra igen.. Hehe. Lucia var i alla fall jätte duktig under den timmen vi var där. Hon hade sin fina nya klänning på sig, men den åkte av ganska snabbt när vi kom hem. Hon fick ha tomte pyjamasen resten av dagen, mycket skönare! Hon har varit lite ledsen till och från idag. Hon har bland annat torsk i munnen (svamp) som säkert inte är så skönt, sen så har hon bränt sig på fingret så hon har blåsor som nu har spräckts. Hon har förmodligen bränt sig på julgransljusen, de blir ju ganska varma. Jag märkte det imorse när vi vaknade och skulle göra rent hennes händer. Så Lucias första julafton vart lite jobbig, men hon var snäll trots jobbiga saker. Hon fick massor av fina julklappar, speciellt halsbandet som hon fick av sin Pappa! Som jag inte heller hade fått se 🙂 Längtar tills hon kan använda det.

Det blir lite dåligt bloggande på mig nu, det är våra sista dagar här i Sverige så vi tar vara på den tiden. Sen dröjer det nog länge innan vi är tillbaka här igen! Snart åker vi till Skottland, ska berätta lite om det i ett annat inlägg senare. Jag hoppas i alla fall att ni förstår varför bloggen får lida just nu. Men när vi är i Skottland kommer jag ha jätte mycket nytt att blogga om.

Har ni haft en fin julafton?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.