Skottland imorgon! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Skottland imorgon!

Imorgon är det dax och jag är sjukt nervös! Jag har ont i magen och det bara snurrar i huvudet. Jag är alltid nervös och stressad kvällen innan vi ska resa, men nu är det extremt. Jag har packat, packat och packat men det känns som att jag har glömt massor. Det är speciellt när man har barn, Lucias saker är ju överallt!

Första flyget går 9.45 härifrån Umeå, då åker vi först till Stockholm. Sen åker Micke direkt till London när vi landar medan jag, Lucia, Geisha och Malin får vänta på Arlanda i några timmar innan vi får flyga till Manchester. När vi har landat i Manchester så ska vi försöka hinna med sista tåget som går till Glasgow, det tar 4 timmar med tåget. Vi kunde inte mellanlanda i London för att Geisha måste till veterinären innan vi kan åka vidare mot Glasgow. Dom måste godkänna henne så att hon får komma in i landet. Vi skulle inte hinna det på 3 timmar så vi får åka till Manchester istället. Så vi håller tummarna att vi hinner med sista tåget så vi slipper övernatta där. Det är så otroligt skönt att Malin följer med, jag behöver den hjälpen!

Vi har fått en lägenhet som vi ska bo i tills vi hittar något eget. Jag är spänd på att se hur den ser ut och vart den ligger. Men vi börjar leta eget så fort som möjligt. Jag vill hitta mitt hem och få ordning på allt.

Jag hoppas verkligen att allt löser sig med resan imorgon, jag är som sagt jäkligt nervös. Det är mycket som kan gå fel, men ni får hålla tummarna åt mig! Nu ska jag försöka sova så jag orkar med morgondagen, det kommer bli en väldigt lång dag. Ni kan följa mig via instagram, jag är ganska aktiv där nu för tiden 🙂 josefinjohnsson som vanligt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paulina

  Lycka till kära du! De kommer gå så bra 🙂 Skönt att du hade någon med dig, de känns bra! Hörs när du kommit fram osv! Kommer sakna dig <3

   1. John

    I hope he enjoys the game, it will be special !

    Also, if you are in Glasgow today be careful because there are strong winds !

 2. sofie

  Jag förstår den pirriga känslan!!!! Åh det kommer bli så jäkla bra gumman, kan säkert vara tufft innan ni kommit till rätta men du ska veta att det ALLTID blir bra tillslut, ni har ju varandra! Önskar er all lycka vännen! Puss och kram

 3. HM

  Lykke til!!
  Skal tenke på deg. 🙂
  Det kommer til å gå kjempefint. Men jaaaa- det er så utrig mye mer å pakke når man har en bebis….! It’s a mess 😉
  Så spennende å flytte til Glasgow. Ser frem til å lese om hvordan hverdagen deres blir der.
  Klem 🙂

 4. Jessica

  Lycka till Josse, de kommer gå jätte bra:)

  Bland de första du måste göra när du kommer till Glasgow är att shoppa loss på Premark(stavning?) Massa kläder och hur billigt som helst:)

Annons