Glasgow! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Glasgow!

Nu är vi äntligen framme, efter en 27 timmar lång resa. Helt galet hur trött jag är nu. Det blev inte många timmar sömn i natt.

Vi åkte hemifrån i Umeå klockan 8 på morgonen, första flyget gick 9.45 till Arlanda och sen fick vi vänta där många timmar. Vi gick på flyget som skulle åka 16.25 men sen fick vi gå av pga tekniska fel. Fick vänta på ett annat plan så vi blev en timme försenade. Stackars Geisha fick lastas på på första planet, av det och på det nya. Dum som jag var så gick jag och kollade ut när som lastade på väskorna. Där kommer hon åkandes och jag blev tårögd. Fick kämpa för att inte börja gråta! Det gjorde så ont i mitt hjärta. När vi väl var framme så var det inte så lätt att hämta Geisha. Jag trodde att vi skulle hämta hennne på flygplatsen, men så var inte fallet. Vi var tvugna att ta taxi för att hämta henne. Förseningen gjorde att vi missade sista tåget så vi var tvugna att ta in på hotell. Imorse klockan 6.20 gick tåget till Glasgow som var framme 9.45. 10.45 svensk tid. Det blev en jätte lång resa, men både Lucia och Geisha var jätte duktiga. Geisha var så glad när jag kom och hämtade henne!

Här får ni se lite bilder på lägenheten som vi ska bo i tills vi hittar något annat. Vi har ett stort vardagsrum och kök, två sovrum, två toaletter. Från vårt sovrum har vi eget badrum med badkar. Det är väldigt speciell stil på lägenheten, inte min stil alls! Men den är fin och väldigt fräsh. Det är viktigast att den är tillräckligt stor och fräsh. Jag har inte så stor koll på om den ligger bra till, men jag tror inte att det var så långt till stan i alla fall. Lucia fick en egen säng, första gången hon ska sova i en stor säng. Hon fick en i Sveriges färger så hon inte ska längta hem för mycket.

Ikväll ska vi nog ut och käka med Mickes agent. Imorgon ska jag, Malin och Lucia ner på stan och shoppa lite.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Iain

  Grattis till ditt engagemang och ett varmt välkomnande till Skottland Josefin. Även om jag är från Glasgow och jag följer Celtic jag tror att Edinburgh är en trevligare stad. Ha ett besök och se själv. Många fotbollsspelare leka med Celtic och Rangers väljer att bo utanför staden eftersom det ger dem mer frihet.
  Ursäkta min dålig svenska. Det är så dålig att jag måste använda en online översättare så att det antagligen inte läsas korrekt.
  Hur som helst, jag hoppas att 2012 ger dig alla lycka, hälsa och välstånd.

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Iain: Thank you! Should I answer in Swedish or English? I will go to Edinburgh some time. Your Swedish is not correct but I understand anyway 🙂

 2. Retrobohem

  Lägenheten ser fantastisk ut! Men det är alltid skönt att ha nåt som känns som hemma. Skottland verkar så spännande, jag har länge velat åka dit, njut av den häftiga tiden och de möjligheter som ges när man “hänger på” och tar livet lite som det kommer. Det kommer inte vara så för evigt och en dag kommer du säkert tänka tillbaka på vilken spännande start på vuxenlivet du hade när du flyttade runt till olika länder och upptäckte massa saker. En fast punkt med ett stort hus kommer ni säkert ha i framtiden nån gång om det är det ni vill.
  Ge dig ut på gatorna nu och lär känna din nya stad!
  Gott nytt år!

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Retrobohem: Den är helt okej 🙂 Inte min stil men stor och fräsh är allt jag behöver just nu, innan vi får vårt eget. Ja jag njuter av det, men det är alltid lite svårt och jobbigt i början innan man kommit in i det nya landet osv. Jag vill gärna gå ut och upptäcka glasgow, men inte när det regnar. Hehe 🙂 Men när vädret blir bättre blir det lättare. Gott nytt år! 🙂

 3. katrine

  Så bra dere kom vel fram! Enig i at leiligheten har litt spesiell stil, men var jo litt stilig også:) Håper dere kommer til å trives!

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Katrine: Hehe ja, lite speciell. Men det är som lägenhets hotell. Men väldigt fint och stora ytor, så det är en jätte bra början innan vi hittar något eget 🙂

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Ardoyne: Vet inte vad området heter 🙂 Men det ligger ganska centralt i alla fall. Han tyckte att stämningen var helt galen 🙂

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Romanique: Jaa, äntligen framme! Det blev en bökig resa, men det gick ju bra till slut 🙂 Än så länge känns allt bra, får se hur dagarna fram över ser ut.

 4. Frida

  Gör ont i hjärtat när man läser om geisha. synd hon inte fick åka inne hos er i planet. usch, dom borde ha en särskilld avdelning på plan där man får ha djur! tur att allt gick bra och att ni äntligen är framme. Lägenheten ser riktigt fin ut, men ja, lite speciell inredning 🙂 Hoppas på att få se bilder på er lägenhet, när ni hittar den 😀

 5. Frida

  Härligt att höra att ni kommit fram till Skottland!
  Har läst din blogg ett tag och gillar den riktigt mycket!. Du verkar vara en jordnära tjej med sunda värderingar!

Annons