I behov av en sittvagn! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

I behov av en sittvagn!

Här är en bild från idag när vi gick runt inne på New Look för att fördriva tid så Lucia skulle bli trött och vilja ligga i vagnen. Hon vill inte ligga där när hon inte ska sova och jag förstår henne. Men vi har inte hennes sittdel med oss till vagnen. Den är kvar i Trondheim. Så vi lär inte få hit den förrän om någon/några månader när flyttlasset kommer. Dvs när vi har hittat en bostad. Så jag tror att vi behöver köpa en ny vagn. Ska se om det finns någon som passar och som vi har användning av sen, fast vi har den andra vagnen. Ni kanske har några bra tips? Jag kan ju inte gå runt och bära på Lucia när det regnar ute.

Imorgon ska vi få hjälp av någon i klubben att handla lite mat och sen ska hon visa oss lite bra shopping. Vi hittade ju inte så bra idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gerd Jorun

  Hvis dere vil ha noe som er enkelt å ta med, så er MacLaren vognene helt supre! De selges på Mothercare, som også har en butikk midt i Glasgow! Anbefaler en tur til Mothercare, de har utrolig mye der! 🙂
  http://www.mothercare.com/
  Her kan du gå inn å se litt på hva de har, både av vogner og annet 🙂

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Gerd Jorun: Jag var till Mothercare och köpte en leksak till Lucia 🙂 Dom hade jätte mycket fint! Ska åka dit en sväng sen när vi har fått bil.

 2. Cathrine

  Fint bilde av dere to 🙂
  Jeg vil få ønske dere alle 4 et riktig GODT NYTT ÅR 🙂
  Håper dere kommer til å trives i Skottland!
  Klæm 🙂

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Anton: Vad är det för fint namn du hittat på? haha 🙂 Du får komma och bära när du vill. Vi vill ha så mycket besök vi bara kan få. Man känner sig sååå ensam här! Gott nytt år.

 3. Petra

  Lillen var också jätteledsen när han åkte vagn när han var vaken. Fick plocka upp honom på långpromenaderna. 🙁 Inte roligt. Har en emmaljunga citycross med mjukliften. Bytte till sittdel när han var runt 5/6 månader. Men han blev inte gladare för det. 🙁
  Seden gick det bara över! Vet knappt när, hur eller varför! 😉
  Nu kan han sitta i vagnen och är mer nöjd.
  Ni har ingen sån liggdel som man kan höja? Höja plattan vid huvudet som hon ligger på?
  Gott nytt år!
  Kram

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Petra: Nej det blir ju lite jobbigt att bära, hon blir ju inte lättare precis 🙂 Nej vi kan inte höja liggdelen. Så vi får förmodligen köpa en till sittvagn eftersom att vi inte kommer få våran förrän om någon månad! Dålig tajming att flytta just när hon ska byta vagn 😉 haha.. Gott nytt år 🙂 kram!

 4. Nina

  Hej sötis!

  Vi köpte ju en bugaboo bee o jag kan säga att det är det absolut bästa köpet vi gjort sedan Mille föddes.
  Den går att ha i tre lägen , ligg , halvliggandes o sitt.
  Den blir liten o kompakt när du fäller ihop den o du får ha med den hela vägen till flygplanet på nästan alla flygplatser vilket är skönt när man reser, det är bara i sverige jag inte fått ta med den, men där har dom ju lånevagn på flygplatsen.
  Den är lättkörd o smidig så mitt tips är att ta en titt på en sådan.

  Hoppas ni trivs bra o att ni har det toppen idag på nyårsafton.
  Stor kram till er alla.

 5. Jessica

  Jag satt i samma tankar om att skaffa en vagn till. Anton sitter inge bra i vår Brio vagn så jag kollade runt på blocket efter nån billig emmaljungavagn..
  Hittade en helt ok för 500kr och skulle precis ringa när det va någon som påminde mig om att dom endast går att ha framåtvända:)

  Hade helt glömt bort att han kanske ska sitta åt mitt håll ett tag till iallafall, så dit jag vill komma är att tänk på at den ska gå att ha åt båda hållen.
  Och att den ska gå att börja ner hela vägen så att hon kan sova också, och att den går att ha helt rak i ryggen så hon inte sitter lite bakåtlutad.
  Vår går verken att fälla ner helt och anton HATAR att sitta lite bakåtlutad som vår vagn är i högsta läget!

  Tänk om man hade tänk på allt de när man köpte vagn-fan!:)

 6. Ida

  Kanske en billig paraplyvagn? Har flera kompisar som köpt såna när de åkt utomlands för att de är lättare att resa med. De har varit supernöjda och använt bara den vagnen ända sen dess. Men hon kanske är lite för liten för dem? Jag vet inte riktigt. Lycka till! Kramar

Annons