Shopping – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Shopping

Idag var vi in till stan för att kolla shoppingen. Det lilla vi hittade var sådär! Vi gick till New Look och Zara. Men vi kom bara hem med 2 tröjor till Lucia från Zara. Det är så rörigt nu när det är rea, man hittar ingenting! Vi tänkte göra ett nytt försök imorgon men då åker vi till något shopping center. Det regnade massor idag så det är skönare att gå inomhus. Regndropparna här är enorma! Hoppas att vi får lite bättre väder snart, så man vill gå utanför dörren. Jag vet ju knappt hur det ser ut här utanför.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pete

    One more thing – you should visit Edinburgh, the capital city of Scotland. I can assure you it’s a great city you’ll instantly fall in love with! It’s only 49 miles (about 80 km) away from the Glasgow City Centre and there’s plenty of shops as well. 🙂

    Wish you a Happy New Year.

Annons