31 December – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

31 December

Idag fick vi jätte mycket hjälp av Eleanor från klubben. Vi handlade mat och en jätte bra leksak till Lucia från Mothercare. Vi kan tyvärr inte sätta ihop den eftersom att vi inte har någon skruvmejsel. Vi får köpa en eller låna av grannen. Sen skjutsade hon oss in till stan och visade vart ett shopping center låg. Där fanns det bland annat Topshop. Hittade iofs inget där inne idag, kollade inte så noga. Men jag ska dit nästa gång jag är på stan. Jag längtar tills rean är över och alla nyheter kommer in. Då ska jag shoppa!! Lucia fick lite nytt idag igen, hon har tur som hittar så mycket fint. Hon hittade bland annat solglasögonen hon har på bilden, men hon kan inte få allt hon vill ha 🙂

Nu ska vi iväg och käka middag på en restaurang inne i stan. Hoppas att det är god mat! Men först ska jag fixa mig lite nyårsfin. Vi hörs senare ikväll. Hoppas ni får en under sista dag/kväll på året.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons