Ikea igen – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Ikea igen

Lucia gillar Ikea, hon är världens snällaste tjej när vi är där. Hon och Micke mös i en säng medan jag plockade det vi skulle ha. Jag köpte så sköna lakan! Längtar tills vi får sova i dom. Inte många dagar kvar nu. På på fredag får vi nycklarna och på lördag flyttar vi in och sover första natten i vårt nya hem. Nu har vi beställt allt så nu ska vi bara vänta på att få hem det, Ikea grejerna kommer på lördag, tv och lampa på måndag och säng på tisdag. Sen kommer flyttlasset från Norge i mitten på nästa vecka. Lägenheten kommer bli så fin! Är ni nyfikna på hur den ser ut?!

Just det, vi har ju kört bil också. Det går faktiskt helt okej! Man får koncentrera sig lite extra bara. Men annars är det inga större problem. Rondellerna går till och med bra.

Translate: Lucia likes Ikea, she is the best girl ever when we are there. She and Mikael tried a bed when I picked out the things. I bought so comfy sheets. We get the keys on Friday, we are moving in at Saturday. Ikea deliver the stuff at Saturday, Tv and a lamp from Frasers on Monday and the bed on Tuesday. And our stuff from Norway in the middle of next week. The apartment is going to be so beautiful! Are you curious about how it looks!?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Frida: Hehe jaa, nu är jag ännu mer exalterad för jag tror det kommer bli så fint när vi får in alla möbler 🙂

 1. Malin

  Jag e nyfiken på erat nya hem! Inredning e ju såå kul…
  Bra gjort att till och med ha kontroll i rondellerna, jag kunde inte ens cykla rätt igenom rondellerna, haha!

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Malin: Haha, rondellerna är faktiskt inte så svårt som man tror 🙂 Man måste bara koncentrera sig massor!