26 Januari – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

26 Januari

Jag tar med mig Lucia ner på stan om ett tag. Jag ska kika på lite saker till lägenheten och hämta Mickes förlovningsring som äntligen är klar! 🙂 Kanske kikar på lite kläder också om jag hinner 😉 Och så ska jag försöka hitta en hälsokost butik för inget av det man behöver för att baka LCHF finns i vanliga butiken.

Translate: I´m taking Lucia with me and going to look at some things for the apartment and get Mikael engagement ring! 🙂 I might look at some clothes too if I got the time 😉 I´m going to try to find a health store so I can bake LCHF.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Monia

  Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se – tuffa kläder för barn 0-6 år 🙂 Kika gärna in och var med i tävlingen 🙂 Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara… Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för 🙂

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

 2. Ida

  Tack vännen! Det är så ovant, först ville jag bara gråta men nu börjar jag vänja mig!
  Lycka till med flytten idag, akta ryggarna och njut av att packa upp fina saker 🙂 Pussar & Kramar!

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Deborah: I don´t find it at the supermarket or Holland and Barratt.. I don´t know if I can find the things that I need here..