From today – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

From today

 

 Här når ni några bilder från lägenheten idag! Vi har inte fått några möbler alls än så ni ska få lite fler bilder så småningom 🙂 När jag kom till lägenheten så möttes jag av bubbel, blommor och ett kort från kvinnan som äger lägenheten. Fint gjort! Jag satte blommorna i min nya vas som jag köpte igår. Vi har 5 stora fina vita fönster i vardagsrummet! Det är högt i tak. Trappen till övervånigen är så fin. Synd bara att alla har heltäckningsmattor här, det är det i varenda sovrum i lägenheten. Men vi slipper frysa om fötterna i alla fall. Något negativt från dagen var att lägenheten inte var städad, så jag fick sätta igång att torka skåp innan jag kunde ställa in saker. Dåligt! Och så var inte alla möbler borta, hon hade inte riktigt förstått att vi inte ville ha något kvar. Vi får inte internet förrän på tisdag så vi flyttar inte in imorgon.. kanske på måndag kväll.

Translate: Here are some pictures from the apartment today. We got a nice surprise when we got there. I love the apartment and can´t wait until we get all the furniture in place.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kanerva

  Det är en jättefin lägenhet ni har fått tag på måste jag säga. Själva letar vi som tokar här i Uppsala. Det är omöjligt och jag blir galen! Härligt att ni börjar komma i ordning nu ialla fall, skönt för er om inte annat 🙂 Och lilla Lucia blir bara sötare och sötare, hihi.

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Kanerva: Ja jag är super nöjd med den! 🙂 Vi hade en hel del att välja på här. Men vi hyr den bara. Ni hittar nog någon till slut! 🙂 Vill ni ha en stor? Ja jätte skönt att äntligen fått flytta in och få eget 🙂 Hehe ja, hon är underbar!

 2. Frida A

  Vad roligt att få se lite bilder! Fönstren är helt underbara!
  Det är jättefint med mörka golv och jag tror du kommer älska heltäckningsmattorna framöver. Det blir automatiskt mycket tystare hemma och som du själv skriver, varmare. 🙂 Jag kommer nog lägga in heltäckningsmatta här hemma i huset så småningom. Först ska vi bara reda ut hur man klarar sig på kommande mammapenningen. 😛

 3. HM

  Åh, så fin den var!! Elsker elsker elsker!! 😀
  Nå gjelder det bare å skape et hjem, med egne saker. Det kommer til å bli kjempebra!
  Lykke til, Josefin!

 4. sofie

  Åh jäklar så snygg lägenheten ser ut att vara! Och detdära med heltäckningsmattor är faktiskt skönt i sovrummen efter ett tag, jag gillade inte det heller i början! Nu har vi faktiskt lagt in en heltäckningsmatta i vårt nya hus i Sverige i gästrummet för vi gillar det så mycket 😉 Hihi! Lycka till med flytt och allt! Puss

 5. Nina

  Undrar om det bara är i Sverige man är noga med flyttstäd mm.. när vi flyttade in i vår lägenhet i holland så var det likadant. Då hade vi ändå sagt att vi gärna betalade för att dom skulle städa den, när vi kom dit så var den ändå inte städad.. dom menade ungefär att om man dammsugit så har man städat.. inte ok enligt mig!!
  Ser fint ut, skönt att komma iordning förstår jag. För oss väntar hotellboende ett tag framöver, blääää!! puss o kram