I love our new bed! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

I love our new bed!

Två bilder får ni så länge. Vår fina handgjorda säng är nu på plats! Med våra extremt sköna lakan. Här kommer vi sova bra i natt.

Nu ska jag snart mata Lucia och hoppas på att hon vill sova lite så jag får gå och duscha. Det känns som jag inte har duschat på en vecka. Om man kollar på mitt hår så ser det nog ut som att jag inte duschat på 2 veckor..

Förresten så har jag tagit en paus från LCHF. Det funkar inte så bra när vi käkar ute varje dag nu när håller på med flytten. Men jag tar upp det när allt är på plats igen och vi börjar laga mat hemma. Så nu passar jag på att äta lite godis och dricka cola också 😉 Haha.

Translate: Our handmade bed is in the bedroom now and I love it! We will sleep so good tonight. I´m going to give Lucia some food now and then I hope she want´s to sleep a little so I can jump in the shower. Feels like I haven´t showered in over a week.

I have taken a brake from LCHF, it doesn´t work that well when we are eating out every day now. We doesn´t have the time to cook when we are moving. But I will do it later, when we starting to cook at home. I´m eating candy and drinking Coke now, while I can 😉  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Så fin senga var! Gratulerer med ny leilighet, håper du føler deg mer hjemme der enn den i Trondheim 🙂 Lenge siden jeg har kommentert nå, men jeg holder fortsatt følge! Skal bli flinkere altså 😉 Klem