Nu har vi internet! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Nu har vi internet!

Nu funkar internet här hemma. Man är ju galet beroende av det. Tv:n får vi fixat ikväll. Sängen kommer hit mellan 11-13 idag och sen är de mesta möbler på plats. Förutom 2 byråer och lite kvar på garderoben att fixa. Och just det, stolar till matbordet. Det glömde dom visst skicka med så det får vi åka och köpa en annan dag. Sen är det bara att vänta på flyttlasset från Norge med alla kläder och saker. Det borde komma i veckan. Nu har vi flyttat in i vår nya lägenhet! Det känns otroligt skönt. Men fortfarande mycket att göra, det tar nog ett litet tag innan allt är på plats. Lucias rum får vi vänta med för där har vi deras möbler som dom ska hämta någon dag. Snart hoppas jag. Jag ska ta lite bilder idag så ni får se hur det ser ut, det som är halvklart.. 🙂

Translate: Internet is finally working, I´m so addicted. We will get the TV fixed tonight and the bed will be deliverd between 11-13 today. Then there is 2 chest of drawers and chairs for the dining table. And a little more to do at the wardrobe. I will take some pictures and show you today 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.