Ensamtid – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Ensamtid

Idag åkte Micke iväg med landslaget. Det är första gången vi är ifrån varandra sedan i slutet på November. Jag har blivit lite bortskämd med att ha honom hos mig. Så nu ska jag sova ensam, som jag hatar! Från och med imorgon får jag fixa allt själv, Lucia, Geisha och mig själv. Malin och Daniel åker hem imorgon bitti. Så tråkigt! Det är alltid lika tråkigt när man måste säga hejdå. Dagarna går allt för fort när man har besök. På torsdag kommer Micke hem, jag hoppas tisdag och onsdag flyger förbi.

Jag lovar att jag ska vara mer aktiv på bloggen nu, det är svårt när man har besök. Man prioriterar annat, som ni kanske förstår?! Men imorgon ska jag visa er mina nya köp! 🙂

Translate: Use the button to the right 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Stephanie

  Åh, förstår att du vill att dagarna ska flyga förbi.
  Du får hitta på nåt kul projekt medan han är borta. Eller kanske någon fin överraskning till honom till då han kommer hem.

  Trist att du inte har har alla dina bloggläsare i samma stad. Haha. Vi hade hittat på massa skoj tillsammans, eller hur!

  Men jag börjar bli tung, tjock och trött nu (haha, så jag hade inte varit något vidare sällskap ändå!) Om typ 4 veckor ska jag ju föda barn! Helt sjukt! (det är därför jag har svårt att sova och sitter uppe mitt i natten, känner du igen det från din graviditet?)

  1. josefinlustig
   Josefin

   Stephanie: Jag har egentligen fullt upp med Lucia så tiden går snabbt!! 🙂 Imorgon kommer han hem. Haha jaa, vi hade kunna gjort något skoj! Åh, du har något fantastiskt framför dig. Jag vill nästan föda barn igen! haha 🙂 Det är en sån obeskrivlig känsla. Något man vill känna flera gånger om! Jag kunde sova ganska bra, men i slutet sov jag dåligt för det var så obekvämt att ligga ner. Och så kunde jag knappt röra mig med den stora magen. Men det var aldrig att jag inte kunde sova, utan jag somnade om ganska bra.

Annons