Min fina Mikael – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Min fina Mikael

Jag är extremt dålig på att vara utan Mikael. Jag kan inte hålla tårarna tillbaka kvällen innan han åker och jag kan inte hålla tårarna tillbaka när han har åkt.. Nu ligger jag här ensam i sängen och känner mig så sjukt ensam! Jag hatar att vara utan Mikael, jag behöver honom. Han gör mig stark. Även fast man är “van” att vara ifrån varandra så gör det så jäkla ont varenda gång. Jag har nog aldrig känt mig mer ensam än nu och ännu mer ensam blir jag imorgon. Det är första gången jag är ensam i Glasgow. Nu är jag HELT ensam här. Jag känner ingen och jag saknar min fästman. På tal om fästman, jag kallar honom fortfarande min pojkvän.. Dags att börja kalla honom för fästman kanske? Det låter töntigt på något sätt. Nej, jag har tur som har mina två tjejer! Vad hade jag gjort utan dom? Jag vet att det är bra att sakna varandra och vi behövde kanske det just nu. För allt blir ju så mycket bättre när man får sakna varandra och ses efter några dagar, man uppskattar varandra mer. Men jag tycker inte om det, inte alls. Nu vill jag bara ha torsdag så vi får vara hela familjen igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Stephanie

  Usch. Känner igen den där känslan.
  Det konstiga är att jag aldrig kände så där innan min kille och jag flyttade ihop.
  Då kunde jag till och med tycka ibland när vi umgåtts flera dagar i streck att ensamtiden var skön.
  Det var skönt att sakna på den tiden. Nu är det bara sorgligt.

  Jag tror att man i och med bildandet av familj inser familjens styrka samt skörhet. Det är i alla fall så jag fått det förklarat för mig. Man ska känna så där, att det är som om man går sönder när man är ifrån varandra. Det är ett bevis på att man är ett starkt team.

  Jag har turen som har möjlighet att ibland själv åka iväg och låta min kille få vara den som blir kvar hemma, blir tvungen att sova i för stor tom säng och saaaakna.
  Men det blir lite som om jag tvingar mig iväg, mot min vilja, bara för att jag vet att det är sunt för vår relation. Om du någon gång får möjlighet att göra det (förstår att det är svårt i ett land där man inte känner någon) så är mitt tips att testa det. För även om din kille saknar dig tokmycket när han är borta så är det en annan känsla att vara den där som blir “ensam lämnad kvar där hemma”, om du förstår vad jag menar…?

  Ha det fint! Hoppas du på nåt sätt kan njuta av egentiden.
  Kramar!
  /Stephanie

  1. josefinlustig
   Josefin

   Stephanie: Ja, jag förstår! Jag har tänkt på det många gånger. Så när jag väl får möjlighet så ska jag försöka komma hemifrån! 🙂 Kram!

 2. Slfie

  Det ÄR nyttigt! Så som vi lever, så tätt inpå våra killar och för att vi är så beroende v dom så ät det ännu viktigare att kunna sakna ibland, annars är det lätt att gå varandra på nerverna, speciellt i en ny stad där man inte riktigt hittat “sitt eget liv” ännu! Även fast du tycker det är jobbigt så kan jag lova dig att det är nyttigt! 🙂 Massa kramar

 3. Carro

  Vet precis hur de känns. Min kille jobbar måndag-fredag, antingen sover han borta eller så kommer han hem efter barnen somnat. Så jag vet precis hur det är att känna sig så där ensam. Man får ta vara på tiden man har tillsammans!! Kramar till dig!!

 4. Johanna

  Jag känner igen det så väl det är så konstigt det livet vi lever ifrån vänner och familj man har sin lilla bubbla och när en försvinner från den bubblan så blir det så tomt. Den där saknaden är så enorm, jag vet hur du känner men ja som du säger man får tänka att det är nyttigt 🙂

 5. nina wernbloom

  Tro mig, jag vet hur du känner efter denna vintern, bläää!! Sedan är Moskva inte den roligaste staden att vara helt själv i heller,inte nu i början iaf.. Tur vi har våra små änglar 🙂 .

  Nu biter vi ihop i några dagar till 🙂 tyvärr får jag bara hem min man över natten för på fre är det sova borta för hans del o kommer hem igen lörd kväll 🙁 ..

 6. Nina

  Tro mug,jag vet hur det kanns efter denna vintern 🙁 . Moskva at dessutom inte varldens Basta stad AT&T va sjalv I. Vi far bita ihop I nagra dagar gumman. Puss

Annons