Dagens träning – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Dagens träning

Jag körde träning hemma idag igen, jätte bra väder och MASSOR av folk i parken. Jag körde 15 vändor i trappen här hemma, jobbigt kan jag lova. Sen hade jag min personliga tränare Mikael som körde styrka med mig. Gjorde en massa övningar som jag inte gjort tidigare och det var effektivt. Har ni tränat idag? Berätta!

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carolin

  Hej Josefin! Kan du inte visa några av dem övningarna som du gör hemma 🙂 Kanske är några man själv inte gör och kanske börjar med 🙂 Tack till en bra blogg! 😀

  1. josefinlustig
   Josefin

   Carolin: Hej! Jo det skulle jag kunna göra 🙂 Ska försöka ta bilder imorgon när jag kör övningarna.

 2. Malin

  Bra jobbat! Härligt med egen personlig tränare, det önskar jag att jag hade emellanåt! Själv körde jag ett jäklarns tufft bodypump-pass i måndags där jag fick för mig att jag plötsligt skulle öka på vikterna till nästan varenda muskelgrupp, puh! Igår hade jag min egen medelgympa med Korpen och jag tror att det är dubbelt så jobbigt för mig som för deltagarna, haha! Ikväll blir det spinning, längtar! Hoppas du får en bra dag och hinner klämma in lite träning trots att ni har besök 🙂

  1. josefinlustig
   Josefin

   Malin: Bra jobbat!! Alltid bra att utmana sig själv ibland 🙂 Jag hinner nog klämma in lite träning, nu har man ju barnvakt så då går det bra 😀

 3. Liz

  Jag lever med en kronisk sjukdom men jag rehabtränar på gym 1 gång i veckan och i bassäng varje fredag med vikter, vatten basket, simmar mot jetstråle etc. Själv har jag idag tvättat 9 tvättar inkl alla mattor, fåtölj och pufföverdrag, madrassöverdrag, plädar och gardiner, skurat den allmänna tvättstugan (bor i lägenhet), tvättat fönster, rensat ut garderoben, dammat och skurat hela lägenheten minutiöst så den blir vårfin. Det är träning det också! Jag är så slut nu att jag började blöda näsblod vilket jag aldrig gjort förut! 🙂 Kul att ni har så fint väder då ni har besök.

 4. Evelina

  Själv har jag kört medel-puls på friskis och svettis. Härlig kondutionträning med ett kort inslag av styrka. Kul att läsa om Skottland och hur det är att leva där!

 5. Linn

  I dag var det intervallløping og styrketrening med PT som sto på planen. Tipper din personlige trener er litt billigere og enklere enn min 😉

  1. josefinlustig
   Josefin

   Linn: Haha ja min var nog lite snällare 😉 Fast han var ändå hård, jag tänkte ge upp med jag gjorde det inte.

 6. Josefine

  Yes!
  Idag blev det cirkelträning på Friskis&svettis 🙂
  Perfekt och rolig styrketräning!

  Bra jobbat med trappträningen, gott för benen kan jag tänka mig:)

Annons