New – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New

Det här kom hem till mig igår! Bättre bilder kommer. / I got this yesterday! Better pics soon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Clara

  Jag tycker allt med kosten är jättejobbigt för läser man hos olika kost doktorer så säger dem att man ska äta små mål men flera gånger om dagen det gör att förbränningen blir bättre då kroppen hela tiden har någonting att förbruka.
  det skrivs ju så mycket olika, vissa säger ju att du ska äta rediga mål och ej små äta…..Men vad är sant och rätt? Har du någon gång gått på diet eller vet någon som gjort det? kan du inte tipsa om hur man ska äta och vilken/vilka dieter som är bra?

  1. josefinlustig
   Josefin

   Clara: Ja alla säger olika! Så jag tror att man bara får prova sig fram vad som passar bäst för en själv. Men jag skippar kolhydrater.. Jag äter inte bröd till exempel. Men det saknar jag som sjutton! Det är ju så gott att ta en macka till frukost. Jag har aldrig gått på en diet en längre tid, nu har jag ju testat LCHF och det tycker jag funkar bra. Man kände skillnad på kroppen! Men sen är det ju inte bra med för mycket fett heller. Men bara man tänker på att vara nyttig och hålla igång kroppen. Klart man får unna sig onyttigheter också, men kanske inte varje dag. Som jag har gjort en längre tid! Ta sallad istället för pasta/ris/potatis.. Ett tips är morötter i ugnen. SÅ gott! Sen har jag hört att man ska äta var tredje timme för att hålla igång förbränningen.. Men det gör absolut inte jag. Det är jag dålig på, att äta ofta. Borde bli bättre! 🙂