Feber – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Feber

Bilder från gårdagen. Jag har inte hunnit köpa någon solhatt ännu, då värmen kom så plötsligt. Hon hade ju nyss mössa och jacka på sig! Så hon fick ha en handduk på huvudet, haha. Men idag hoppas jag att vi kan åka och köpa något att ha på hennes huvud. Jag vill att hon ska ha en fin keps. Får se vad som finns på Mothercare. Nu ska jag passa på att göra mig fin medan Lucia sover. Vi hade förresten en jätte jobbig natt. Hon fick såklart feber från sprutorna och hon sov jätte dåligt större delen av natten. Vid 5 så fick hon lägga sig mellan oss och då fick vi lite mer sömn i alla fall. Även om hon vaknade 2 gånger till innan det var dags att gå upp kl 8. Stackarn var kokhet.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Deborah

  Poor wee Lucia, it’s not nice when they get jags – takes them so long to recover! I thought Stephen had had all of his but Lucia is older so he might he more to go?? I got Stephen some lovely sun hats from H&M so try them for Lucia 🙂

  1. josefinlustig
   Josefin

   Deborah: She should have taken them for a while ago. So I think Stpehen got them already 🙂 Because they take it different times in Sweden and here. The next vaccination is when she is 12 months! I bought a sun hat at Mothercare today 🙂

   1. Deborah

    Ahh I see, yeah Stephen probably has had them then! Oh good, glad you got a hat – I went a little crazy & bought Stephen a sand pit & swing for the garden, will post some pictures later 🙂