New – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New

Med besöket kom det här, 4 t-shirtar och 4 bh:ar från Gina Tricot / With our visitors came this!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cajsa

  Hur tycker du att bh:arna satt? jag har också funderat på sådana bh:Ar, men har blivit osäker på hur själva brösten kommer att se ut under en t-shirt eller så. Dels vill jag inte att bröstvårtan ska synas sen vill jag inte att det ska se för “slappt” ut, haha.
  Så om du testat den en dag kan du väl berätta hur det kändes? 🙂 vet givetvis att det är olika från bröst till bröst osv.. men tänker mer på bekvämligheten.

  1. josefinlustig
   Josefin

   Cajsa: Jag tycker de är sköna! De är inte så genomskinliga så bröstvårtorna syns inte så mycket, det är bra. Men lite syns dom! Jag har små bröst så för mig känns det inte slappt, mer att jag inte får några pattar alls, haha. Köp en och testa, under slappa t-shirtar har jag dom! 🙂