Todays mama – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Todays mama

Shoes Dr Martens, pants Topshop, t-shirt Gina Tricot, glasses Rayban, bag Vila

Lucia har sovit otroligt dåligt de sista nätterna och jag har varit helt färdig på dagarna. Därför har jag inte gjort någon annan träning än promenader de senaste 2 dagarna. Ska försöka träna mer ikväll. Jag satte på mig träningskläderna igår och tänkte köra styrka och trappa hemma, men jag orkar verkligen inte. Så slut i kropp och huvud. Inatt fick vi bättre sömn, sån tur är! Nu är det fredag och ikväll börjar Lets Dance, vi sitter bänkade i soffan ikväll. Jag älskar svensk TV och alla bra fredagsprogram.

Translate: Lucia has been sleeping really bad last couple of nights. I have been so tired through the days so I haven´t been working out more than short walks. She slept better tonight so I will try to work out today!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cassandra

    Hoppas det blir bättre snart, att få sova på natten är så viktigt för att orka med dagen! 🙂 Vi sitter också bänkade framför Lets dance, hihi!

Annons