Sista Mars – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Sista Mars

Det är den sista Mars idag! Galet. Jag var och fixade naglarna medan Lucia hängde med Farmor och Farfar. Micke sover på hotell i natt för match imorgon. Lucia ska inte få någon mat inatt.. Frågan är ju hur det kommer gå. Vi får se helt enkelt.. Jag får försöka vara stark! Ni får hålla tummarna.

Translate: It´s the last of March today, crazy! I did my nails today while Lucia was home with Grandma and Grandpa. Mikael is sleeping at the hotel tonight. I´m not giving Lucia any food tonight. We´ll see how it goes. I have to be strong!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cajsa

    Tror på dig, det kommer nog inte att vara några problem 🙂 förmodligen så kommer det att vara jättejobbigt i natt men det kommer ju att bli tok bra sen om några nätter!

Annons