New life – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New life

Jag tänkte sätta igång med ett nyttigare liv, från och med nu. Jag lyckas aldrig hålla mig längre än en vecka! Men nu tänkte jag faktiskt försöka fram tills vi åker till Sverige. Det är lite mer än 2 veckor i alla fall, hehe. Jag känner verkligen att det behövs. Jag körde just lite träning här hemma, upp och ned för trappan och styrka medan Lucia sover. Nu tänkte jag köra lite till och sen hoppa in i duschen innan hon vaknar. Solen skiner i Glasgow idag så vi måste hinna ut i parken en stund också. Micke är som vanligt borta hela helgen, match imorgon. Så vi får roa oss själva! Men idag ska vi träffa min svenska vän och snacka lite skit. Imorgon är det derby, Celtic – Rangers. Mitt första, så det ska bli riktigt kul.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Känner igen mig såå i det du skriver. Jag försöker börja med mitt nya nyttiga liv vecka på vecka, men de är kortvariga nyttiga veckor! 😉 jag lyckas hålla mig någon enstaka vecka.. Sen faller jag dit igen.. 😉

  1. josefinlustig
   Josefin

   I didn´t meet her, Lucia is on a really bad mood now.. Don´t know why 🙂 Didn´t want to go out to restaurant with her like that, haha.

Annons