Todays mama – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Todays mama

Shoes Acne, jeans and jacket Zara, t-shirt Gina Tricot, glasses Rayban

När jag sätter mig i bilen och ska åka mot matchen så hittar jag inte GPS:en. Jag letar överallt i alla fack, men själva hållaren är också borta som alltid sitter på rutan. Jag förstår ganska snabbt att den måste vara stulen. Min första tanke var, hur fan ska det här gå? Jag har aldrig kört här utan GPS. Jag visste att jag hittade på ett ungefär. Men jag kör alltid på GPS för att slippa köra vilse. Men jag hittade dit utan problem och även hem. Men frågan är ju då hur de kom in i bilen. Det var bara GPS:en som var borta. Vi måste ha glömt låsa bilen för det syntes inget på bilen. Men visst, vi bjuder på den. Vi behöver den inte så jätte mycket längre, bara när vi ska lämna tillbaka bilen om 2 veckor. Vi får vår nya bil när vi kommer tillbaka och där är det inbyggd GPS.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Liz

  de där tjuvarna brukar ju kunna ta sig in i bilar hur lät som helst så ni behöver inte ha glömt låsa bilen… Kul att det blev vinst idag! 🙂 Fina bilder på dig 🙂

  1. josefinlustig
   Josefin

   Liz: Ja, jag vet inte hur de lyckades. Men vi borde ha larm på bilen, det kanske vi har. Vi hörde kanske bara inte.

Annons