New – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New

Vi åkte ner på stan för lite shopping, jag hittade inte sandalerna från Zara. Så tråkigt! Men jag hade inte förväntat mig något annat.. Jag hittade sandaler till Lucia i alla fall. Och så fick hon ett par shorts och en klänning från Zara. Jag hittade shortsen jag letat efter. Nu har jag shorts i alla möjliga färger till sommaren! Lucia fick ett par Converse också, nu har hon tills hon växer ur sina blåa. Vi är redo att åka till Sverige, få lite sol och värme. Glasgow bjuder på 9 grader idag.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons