Josefin Lustig

Kreta på Torsdag

Nu är det betalt och klart. På torsdag åker vi till Kreta i en vecka! Det ska bli så otroligt skönt att få en vecka tillsammans, hela familjen. Bara vi 3. Vi valde ett hotell som har Bamseklubben, även om Lucia är för liten så är det ett barnvänligt hotell med lekpark och barnpooler. Det ligger vid en lång strand och all inclusive. Det kommer bli en underbar vecka med massor av sol, bad och kärlek. Jag längtar otroligt mycket till på onsdag när vi får hem Mikael igen.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nelly

  Jag åker med min mamma den här gången, lite mamma-dotter tid 🙂 Resten av familjen och pojkvännen får stanna hemma!

 2. Caroline

  Ja vi ska vara där i en vecka!! Det ska bli så skönt! Det ska vara runt 35 grader hela veckan!! 🙂

 3. Elma

  Vi har precis kommit hem efter en härlig vecka på Rhodos. I slutet på september packar vi väskorna igen för en vecka på Kreta. Bjud gärna på lite bilder från resan.

  Kramar

 4. Caroline

  Va kul!! Vi ska till samma hotell, också på torsdag! 🙂 min dotter är tre veckor yngre än lucia! 🙂 då springer vi säkert på varandra så de små får hälsa på varandra! 🙂

 5. Caroline

  Vad heter hotellet ni ska till? Läst din blogg ett bra tag nu och den blir bara bättre å bättre! 🙂

 6. Liz

  Önskar er en trevlig semester! Grekland gick ju vidare så ni får väl kolla fotboll med glada galna greker 🙂 Grekerna är ju så barnvänliga och så enkelt att ta med barn på restaurang. Hoppas all inklusive är OK, är själv väldigt skeptiskt till det och alla blir alltid så magsjuka någongång under semestern. Jag gillar att gå och utforska nya restauranger varje kväll. Vet inte om du känner till en australiensisk serie som heter Packed to the Rafters. Jag brukar streama den och den går även på Kanal TNT. Den är inne på säsong 5 nu och varje säsong har 22 avsnitt. Handlar om en familj som har 4 barn och man får följa dem alla och människor omkring dem. Lite feel good känsla över den om vanliga människor, ingen thriller och glam och mycket bättre än Hart of Dixie som jag tycker är alldeles för förutsägbar. Bara ett tips! Njut av varandra nu i Grekland! Kram!

   1. Nelly

    Nej jag åker från Kalmar, vet dock inte vad stället heter men vi ska bo på ett utav fritidsresors hotell med barnklubb och allt vad de nu finns, kanske vi ses! 🙂

    1. Josefin

     Nelly: Jaha 🙂 Ja då ses vi kanske, 2 av mina läsare ska till Kreta samtidigt som mig. Hehe. Otippat! 🙂 Har du barn?