Josefin Lustig

Första dagen på Kreta

Vädret är fantastiskt och vi har det så bra. Lite besviken på rummet men det gör inte så mycket, vi ska ju bara sova där.. Jag har tagit massor av bilder men ni får nöja er med mobilbilder medan vi är här. Ni får vänta med alla andra tills vi är hemma. Lägger inte ned så mycket tid på bloggen under semestern. Ska njuta av att umgås med min familj. Men ett inlägg om dagen ska jag försöka hinna med i alla fall. Hoppas ni har och har haft en uderbar Midsommar!

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna R

    Vilka fina bilder, söta Lucia! Vart på Kreta är ni? Ser fint ut. Vi åker också till Kreta på fredag, längtar så! Jätte bra blogg har du!