Josefin Lustig

Dag 2 på Kreta

Det gick inte att blogga igår så jag slänger upp gårdagens bilder nu istället. Det är så mycket folk som använder internet på kvällarna så det går knappt att komma in på bloggen. Men nu så! Våra dagar går mest ut på att bada i poolen, dricka dricka och sola medan Lucia sover. Jag börjar bli brun! Äntligen lite färg på kroppen. Brände axlarna och hårbotten igår, solen står så högt på himlen. Nu väntar vi på att få äta middag. Man äter knappt något under dagarna, det är för varmt för det. Vi tänkte spela lite minigolf ikväll också. Hörs mer imorgon! Jag svarar inte på kommentarerna nu, gör det när jag är hemma. Om ni undrar varför ni inte får några svar 🙂

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Vill se bilder när ni kommer tillbaka! 🙂 Hur var det på Kreta? Rekommenderar du hotellet ni åkte till?