On the wall – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

On the wall

Igår var jag och hämtade ut våra tavlor och bilder som vi fixade innan vi åkte till Sverige över sommaren. Bland annat den här fina på oss 3 som sitter på väggen i hallen just nu. Har massor av fina bilder på Lucia, fick de även på skiva så jag kanske kan dela med mig av någon senare. Köpte även en ny bilstol till Luci. Det blev en Maxi Cosi som man kan ha lite liggläge på.

Det är så skönt att vara hemma. Geisha fick följa med så vi alla är äntligen tillsammans igen. Igår var det match och vi har haft fullt upp sen vi kom hem. Idag blev det shopping och jag hittade några fina plagg! Imorgon startar vi dagen med en frukost på cup, Micke är ledig så vi har en heldag tillsammans.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons