Städdag – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Städdag

Idag har vi städat lite i lägenheten, det behövdes. Jag får inte tag på städerskan, vill att dom ska komma så snabbt så möjligt så vi får det helt rent. Tar sån tid att göra det själv. Men jag köpte rosor idag, då känns det alltid lite finare hemma. Annars så har vi ätit en god frukost på cup, en lunch på ett annat ställe på gatan och tagit en powernap i soffan medan Lucia sov middag. Snart ska vi laga tacos!

Translate: We have cleaned the flat today. I can´t get in touch with the cleaner, I want them to come as soon as possible. It takes so long time to clean the flat my self. But I bought roses today, I love to have fresh flowers at home. We had breakfast at cup, lunch at another place at our street and then we took a powernap at the sofa while Luci was sleeping. We are making tacos soon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons