New jacket – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New jacket

När vi var på stan häromdagen hittade jag jackan som jag ville ha från River Island! Den är så fin och jag är sugen på samma i den ljusa färgen. Hittade massor med annat fint, köpte även lite idag när jag och Malin var till Braehead. Ni hittar en bild på min och Lucia´s shopping på min Instagram och Twitter! Ett par skor som jag suktat länge efter har just kommit in på All Saints. Ida kommer hit på Onsdag och jag har lovat henne shopping, så jag kanske slår till på skorna då! Jag älskar shoppingen i Glasgow, hehe.

Translate: When we were shopping the other day I found the jacket that I wanted from River Island! I want the same one in the light color. I found lots of pretty clothes, bought some more today when we were at Braehead. You find a picture of mine and Lucia´s shopping at my Instagram and Twitter. There is a pair of shoes that I wanted for a long time, I found them at All Saints. Ida is coming on Wednesday and I promised her shopping so I might buy them then! I love the shopping in Glasgow, hehe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elsa

  Hejsan=)

  Skitsnygg jacka!! Jag har ett önskemål. Jag ska på min farmors 80års dag om inte allt för länge och har samma stil som dig. Men tycker allt i garderoben är tråkigt och använt lite för många gånger. Så jag har nu lust att köpa något nytt och fint att ha på mig på farmors kalas. Som kan användas andra ggr med. Har du lite förslag? Lite festoutfits=) Jag hade blivit så glad att jag hade hoppat här hemma om jag hade fått lite förslag. Du får gärna dra med dig de andra bloggarna att komma med lite förslag. Kramar

 2. MIa

  Super snygg är du i jackan. Jag har suktat efter den länge men vet inte vilken storlek jag ska beställa. Är de vanliga i storleken?

  Love your blog!

  1. josefinlustig
   Josefin

   Mia: Tack! 🙂 De är rätt vanliga i storleken. Jag har vanligtvis 34 och har det även på den här jackan. Provade en i 32 och kunde ha den utan problem men jag vill ha tjockare tröjor under så därför valde jag en 34.