Who are you? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Who are you?

Nu var det länge sen ni berättade om er själva och jag har fått lite nya läsare sedan dess. Så nu vill jag att ni berättar om er själva! Nya som gamla. Jag vill veta allt, hur ni hittade hit, hur gamla ni är, vart ni bor, vad ni jobbar med, om ni har några barn osv.

Translate: It was a while ago that you guys told me about yourself and I have some new readers. So I want you to tell me about yourself, new and old readers. I want to know everything, how you found my blog, how old you are, where you live, what you work with, if you have any kids and so on.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Natalie

  I love reading this blog… The pics are amazing, so much so my sister and I want to start a blog… Keep up the great work… Yay!! X

 2. Gabriella

  Hej!
  Detta blir faktiskt ett rätt “lustigt” inlägg 😉 Är tillsammans med Mikaels syssling Camilla Lustig sen 7 år tillbaka. Tillsammans har vi tvillingarna Elvira och Melvin som blir 1 år i oktober. Jag själv är från Västerås men flyttade till Stockholm för 6 år sen, så än så länge har vi lite gemensamt 😉 Camillas mamma är uppe i Vindeln och hälsar på hela tjocka släkten varje sommar men jag har inte varit där än..troligtvis blir det en tripp nästa år. Har dock träffat Mikaels pappa för några år sedan då han hälsade på här i Stockholm. 🙂 Läser din blogg och tycker det är jätte kul att följa dig och din fina familjs vardag! Underbara bilder, snygga kläder, söstaste Lucia! Ibland kan jag tycka Lucia och min Elvira påminner om varandra!? Fortsätt skriv och uppdatera som du redan gör, jag älskar det!

  Hälsningar Gabriella

 3. Zandra

  Hej! Jag heter Zandra och är 24 år. Minns inte hur jag hitta din blogg men har följt ett tag. Ca 1 år tror jag. Är just nu hemma med min son Oliver som är 6 månader och bor i Stockholm. Jobbar annars som eyelash designer (fransförlängning) på salong Extension i aspudden. Fastnade för din blogg då du har en stil som jag älskar och ger mig inspiration. Bloggar även på Mama.nu och söker konstant nya utmaningar. Så under tiden som mamma ledig pluggar jag lite kurser för att sen komma in på dröm utbildning.

 4. Johanna L

  Johanna, född 88, bor i Helsingör i Danmark men är uppvuxen i Helsingborg 🙂 just nu jobbar jag som grafisk designer på en bank i Köpenhamn 🙂 jag hittade till din blogg via den nya webportalen behindeveryman men tror jag faktist var inne på din blogg lite innan dess också, men helt klart mer nu, jag har inga barn just nu 😀
  gillar din blogg riktigt mycket :).

 5. elin tilseth

  Jeg heter Elin Tilseth, er 17 år kommer fra Trondheim. Jeg begynte å lese bloggen din like før dere fikk Lucia. Fant bloggen din når jeg så om kjæresten til Per Ciljan som spilte på Rosenborg hadde blogg. Etter det har jeg vært en fast leser, digger både deg og Michael 🙂 Håper dere kommer tilbake til Trondheim en dag!

 6. Henrietta

  Jag har läst din blogg lite mer än ett år nu. Jag bor i trondheim och gjort ett år. För varje dag som går så ångrar jag att jag inte tog kontakt med dig när du oxå bodde här. Du verkar vara helt fantastisk! När jag har tittat i ditt bildarkiv så la jag märke att ni bodde på Lade, min dåvarande chef bodde oxå där ute.
  Jag är nu 21 och arbetar som kock på ett cafe/restaurang i Mercursentret.

  MVH

 7. Therese

  Minns inte hur jag hittade hit men har stannat kvar sen dess. Gillar din stil 🙂 Jag heter Therese är 23 år, har en son som är 2,5 år. Bor med min sambo i Piteå. Jobbar som säljare och sambon som driftchef.

 8. ida

  Jag heter Ida 21 år gammal och kommer från göteborg men bor numera i Skövde då jag pluggar där. Jag pluggar på ett program som heter psykologisk coach och är klar nästa år. Började läsa din blogg precis när du hade flyttat till Norge, jag vet inte riktigt hur jag hittade till dig men anledningen till att jag är kvar är för att du är en utav de få bloggande fotbollsfruar som verkar ha båda fötterna på jorden och som inte verkar vara där “bara för att”. Jag älskar att du och Micke verkar vara så himla kära. Det får mig att liksom tro på att det verkligen finns. Lite klyshigt men så är det.

 9. Sofia

  Jag heter Sofia och kommer från Enköping (Sveriges närmaste stad, ha ha). Är snart 25 och jobbar på bank. Är tillsammans med min pojkvän sen 4 år tillbaka och vi har precis köpt en bil tillsammans! Läskigt det där med att göra “vuxna saker” tycker jag 😉 Men förlovning och barn ligger nog inte sååå långt fram i tiden! Hittade hit via Kajsas blogg (“fotbollsfruen”). Gillar bloggen och instagram massor och tycker du verkar vara en riktigt gó tjej! 🙂

 10. Hanna och Malin

  vi är två 18 åriga tjejer från Umeå(rödäng), har spelat i sandåkerns sk och där av vet vi vem micke är. vi har följt din blogg sen mer än 1 år tillbaka och tycker att du är sån snygg mamma med en fett cool stil! Vi diggar dig skarpt, keep up the good work! 🙂

 11. Kristin

  Jeg er 30 år og har tre sønner, og har min egen barnehage. Fant din blogg via RBK sine hjemmesider, der de gratulerte dere med søte Lucia 🙂

 12. Isabelle

  Isabelle heter jag, hittade din blogg genom startsidan här på behindeveryman!:)
  Jag är 15 år, snart 16 och bor i Sundsvall ( nästan i mitten av Sverige ). Jag ska börja första året på gymnasiet nu till hösten och då så ska jag gå Hotell och Turism på hedbergska här i Sundsvall , när jag har tagit studenten så vill jag helst få jobb som reseledare annars så hade jag tänkt åka runt i Europa ett tag;) Gillar din blogg jättemycket, fortsätt med det du gör;)

 13. Stina

  Hej! Jag heter Stina, fyller snart 20 år. Bor i Göteborg, spelar handboll i Önnereds HK och ska börja plugga till hösten! Hittade hit när ni lanserade Behind every man!

 14. Oda Mee

  Jeg heter Oda, er født i 1996 og bor i Norge. Jeg har lest bloggen din i rundt to år, og fant fram til bloggen fordi jeg heier på Rosenborg, men helt hvordan er jeg ikke helt sikker på selv. Nå kikker jeg inn på bloggen din ca hver dag for å lese 🙂

 15. Frida

  Hej!
  Jag heter Frida och är 28 år, bor i Göteborg. Arbetar som distriktssköterska. Bor med min sambo, vi har inga barn.. ännu:). Hittade till din blogg via Tilda Fingals när du bodde i Trondheim! Tycker din blogg är grym! Jag älskar din mix av mode, fotboll, att bo utomlands osv!
  kram

 16. Donna

  Hej!
  Jag heter Donna och är 30 år. Bor i Haninge utanför Sthlm tillsammans med min sambo och sonen Max som är 3år. Jag jobbar i en butik men har semester för tillfället. Vi har nyligen flyttat så nu är det massa renovering som står på schemat. Jag hittade din blogg när ni bodde i Trondheim och har följt dig sen dess. 🙂

 17. Linnea

  Hej! 🙂
  21 år och bor i östhammar, 7 mil nordost om uppsala! 🙂
  Är mamma åt lilla Wilma på snart 7 veckor! 🙂
  jag läste johannas blogg och när ni startade upp den här sidan så kom jag in på din oxå! 🙂 och nu är din blogg en av mina favoriter!

  När jag inte är mammaledig så jobbar jag som undersköterska på östhammars vårdcentral, min sambo är elektriker. han har ett 7-16 jobb medan jag jobbar skift. när vi inte jobbar så spelar vi båda fotboll, är väl därför jag tycker de är lite extra kul att läsa din blogg och följa mikaels fotbolls karriär 🙂

  tack för en grym blogg!! 🙂
  Kram

 18. Malin

  Hey, hittade din blogg via aftonbladet tror jag. Jag heter Malin, är 25 år och bor i Glasgow. Jag äger en utav resturangerna i stan. Du har en cool och skön stil! 🙂

 19. christina

  Jeg er 21 år gammel og bor i Trondheim. Rosenborg-fan, selvfølgelig, men husker ikke hvordan jeg fant bloggen din.. :p Men én ting jeg husker er at du kjøpte en graviditetstest på Meny. Jeg jobber nemlig der. Kjente deg igjen, siden du og Lustig handla der innimellom.så var litt gøy da jeg leste at dere skulle ha barn. Hehe.. 🙂 har fulgt bloggen siden 🙂

 20. Hanna

  Hanna, 21 år. Bor och kommer från Jönköping, just nu studerade på Högskolan här i stan. Gillar fotboll och tycker Mikael är grym! Hur jag hittade hit? Ja du, det var nog min dröm (dröm som jag hade då) om att vara fotbollsfru som tog mig hit. Läser de andras bloggar med.
  Hälsa Mikael från mig 🙂

 21. Caroline

  Hej fina Josefin!
  Caroline heter jag är 23 år och bor i Borås, jobbar som personlig assistent. Hittade din blogg under tiden ni väntade Lucia 🙂 jag har själv inga barn än men har världens finast syster dotter som jag även ska bli gudmor till om två veckor 🙂
  Hoppas ni har haft en fin lördag 🙂
  Kramkram

 22. Emma

  Hej! Emma heter jag, är 21 år gammal och bor i Umeå men kommer från Höga Kusten. Jobbar på Maxi för tillfället. Hittade din blogg på aftonbladet där dom hade ett repotage om fotbollsfruar och fastnade för din direkt, den är helmysig ju 😉
  Ha en bra dag!

 23. Danni

  Är 26 år och bor i Eskilstuna, är verksamhetschef på en antidiskrimineringsbyrå och har en son på tre månader. Jag hittade hit när jag googlade gravidbilder! Ni har en himla söt liten tjej!

 24. Frida

  Frida, 25 och snart mamma till en liten tjej! (är i v.33 just nu) pluggar men nu har jag sommarlov, bor i Borås. Gillar din stil och speciellt kläderna ni köper till er lilla tjej, urgulliga! Fått/får mkt inspo till kläder till min kommande 😉

 25. Carolina

  Hej Josefin,
  Som jag skrev i ett tidigare inlägg så beundrar jag dig och tycker det är intressant att läsa om andra mammor som oxå är ensamma mycket. Även om du som sagt har fördelen att du kan sitta vid tv:n och dregla över din man när han jobbar.
  Själv är jag 28 år och gift med en sjöman som är borta varannan månad… Mamma till Viggo 18 månader, som blir storebror i november:)jag jobbar själv inom sjöfarten (undervisar) och bloggar lite smått om livet som en modern sjömansfamilj…
  Hittade av en okänd anledning ninas blogg och halkade in här och blev fast:)
  Otroligt söt är hon lilla Lucia!

  Instagram: tjockenelenbrant

 26. Sara - Mamma till Elvin

  Hej! 🙂 Jag heter Sara, är 21 år gammal och bor i lilla Lycksele. Jag är just nu hemma och mammaledig med min son Elvin som är en månad gammal, annars jobbar jag som undersköterska på ett äldreboende. Jag har läst din blogg sedan du var gravid med Lucia, direkt jag fann din blogg så var jag fast. Du verkar vara en helt fantastisk människa! Kram

 27. Therese

  Hej! Är 29 år har två barn, flicka på snart 18 månader och en pojke på snart 4 månader! Hittade din blogg när jag letade efter snygga gravid outfits, du har en super snygg stil ( både gravid och ‘ogravid’) Bor i Sthlm och gift med världens bäst man!

 28. Malin

  Hej! Jag hete Malin är 23 år o bor i sthlm. Jag har en liten dotter på 2 månader som jag just nu e mammaledig med. Annars jobbar jag på förskola. jag hittade din blogg när du bodde i norge o har följt dig sedan dess! En underbart härlig o jordnära blogg!

 29. Emma

  Jag heter Emma, är 26 år och bor i Norrköping. Hittade hit via att jag gillar fotboll och minns att jag googlade på något om just fotboll, och så dök din blogg upp bland länkarna. Tycker det är kul att läsa om era resor, Skottland och annat som du skriver om. Svårt att peka ut något särskilt då jag helt enkelt gillar din blogg :o)

 30. Gerd Jorun

  22 år fra Smøla. Har lest bloggen din siden du hadde blogg.se domene. Husker ikke helt hvordan jeg fant den, men var vel på utkikk etter bloggere på min alder, både norske og svenske. Din blogg er den som jeg aldri har klart å slutte å lese.
  Jeg ble ferdig med skole nå i juni, og venter mitt første barn i januar.
  Bloggen din er best, stå på! 🙂

 31. Ipek

  Ipek heter jag är och 18 år. Jag ska börja sista året på gymnasiet. Jag går inriktning teater. Jag har inte varit så intresserad av att läsa bloggar egentligen men jag tycker att Micke är en bra fotbolls spelare så jag sökte lite på honom för att få reda på vilket lag han spelade på och hade spelat på så stod det “Mickeals flickvänns blogg” så bara klickade jag och så började jag läsa lite, och fastnade. Så nu blev det lite så att du ligger på plan a och micke på b nästan 🙂 Nej men gillar det du skriver det känns naturligt och framfört allt på riktigt så därför läser jag din blogg. Själv har jag aldrig bloggat. Ja det är väl lite sådär om mig. Karmar.

 32. Karolina

  Jag heter Karolina och är 13 år och bor lite utanför Malmö. Jag ska nu nästa termin börja på en idrottsskola med innebandy. 😉
  Jag hittade hit genom Ninas blogg.
  Din blogg är verkligen jättebra och jag tycker dessutom det är roligt att följa dig via Instagram! 😀

 33. josefine

  jag hittade till din blogg när ni bodde i Norge.. Hur kom jag faktiskt inte ihåg.. sen har jag stannat kvar!!! gillar att du är så jordnära.. du behöver inte visa kort på enbart märkessaker och “flasha” med det, utan du visar det du gillar och ger oss bra tips på prisvärda saker 🙂 jag arbetar som jurist, är 29 år, och väntar mitt första barn 🙂 ska bli sååå spännande<3
  Kram till dig och din fina familj

 34. Johanna

  Jag är 17 år och jag kommer från rödäng i Umeå, spelar fotboll i Umeå Ik (allsvenska laget) även haft tur att spela med landslaget för min ålder! Jag kom hit och kollade genom att din man är det jag ser upp till inom fotbollen och för att han är det snyggaste man kan hitta, (skatta dig lycklig!!!!!) och det visar du verkligen!
  och ni har vääääärldens finaste barn!!
  kram

 35. Valis

  Heter Valentina Sandra och är barndomskompis med Micke, det va så jag hittade hit! Är 26 (såklart) och har två små fina, en pojke på 2 och en flicka på 3 månader. Bor i Sthlm, men ja, från Umeå då från början, flyttade när jag va 19. Kram!

 36. Sonny

  Sonenta heter jag men kallas för Sonny. Är kompis med Jessica P och
  är bekant med din syster. Har två barn en Wilma på fem år och så Doris
  som blir två i november. Lucia och Doris lekte på Antons kalas berättade
  min man Adde för mig, som är Jonas kompis. Hänger du med? 🙂 Jag jobbar
  på BR leksaker på Erikslund shoppingcenter 🙂 Hittade din blogg för nått år
  sen faktiskt och har följt den sen dess. Minns inte vet jag hittade den dock.
  Iaf så älskar jag din blogg så fortsätt med det du gör för ni förgyller mig några
  minuter varje gång du uppdaterat. Kram

 37. Linn

  Hei Josefin!
  Jeg kom hit gjennom din gamle blogg. Jeg er 24 år, fra Trondheim (og da skjønner du vel mer hvordan jeg fant hit, hehe). Jobber som IT-dame. Har ei jente på 9 måneder. Elsker fotball, reising og foto.

Annons