30 Juli – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

30 Juli

Här är 2 av bilderna från fotograferingen vi gjorde i Maj. De här plus några till ska jag köpa ramar till idag och sätta upp på väggen i trappen. Vi ska åka till Toys R Us för att köpa presenter till Lucia, hon blir ju 1 år på söndag! Helt galet vad tiden går fort. Så vi tar Ikea på samma gång för att köpa ramarna.

Translate: This is 2 of the pictures from the photoshoot that we did in May. I´m gonna put the pics on the wall today so I have to buy frames first. We are going to Toys R Us to buy presents for Lucia today so we are going to Ikea at the same time. Can´t believe Luci is 1 soon. Time flies!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons