7 steg! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

7 steg!

Igår kväll vägrade Lucia sova. Hon var så uppspelt och det var förmodligen för att hon kände för att ta några steg. Hon började med 2 små steg och tyckte att det var så kul. Hon skrattade samtidigt som hon gick och föll. Sen blev det plötsligt 3 steg och så 5. Men hon nöjde sig inte med 5 steg utan avslutade med 7 innan hon kunde somna. Jag tror hon kände press att hon var tvungen att lära sig gå innan hon fyller 1, hehe.

Translate: Lucia refused to go to bed last night. She wanted to walk before she could sleep! She started with 2 small steps and she laughed so much while she was trying. And then it was 3 steps and then 5. But she had to take 7 steps before she could go to bed. I think she felt pressure to walk before she turns 1, hehe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. HM

    Fantastisk! En snabbt utviklet liten tjei! Så kult! 🙂 Vår lille reiser seg opp ved møbler men tør ikke å slippe taket riktig ennå, hehe. Dette er er herlig tid; det hender så utrolig mye!!

      1. Deborah

        Oh she’s sooo clever! I love this stage, really begin to show their personality – I think Lucia will be very driven, maybe an athlete 🙂 What a clever cookie !