Lucia´s new potty! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Lucia´s new potty!

Vi var iväg och köpte presenter till Lucia igår. Det fanns så mycket kul på Toys R Us! Men vi kunde ju inte köpa allt, det har vi inte plats med.. Hon har lite för litet rum för stora leksaker. Vi köpte bland annat en potta. Det är dags för potträning nu. Har ni några bra tips på hur man får de små att kissa på pottan? Den här är bra för den spelar musik när hon väl har kissat.

Translate: We went to Toys R Us yesterday to buy some presents for Lucia. They have so much fun toys! But we couldn´t buy everything, Lucia´s room is too small for all the big toys. We bought a potty for Luci, it´s time for potty training! Do you have any good tips on how I get her to pee in the potty? This one is great because it plays music when she have peed.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Jättesöt potta! Min flicka fyller snart 2 år och hon har lite smått börjat gå på pottan så känn ingen brådska! Men det är ju jättebra att hon kan utforska den i sin egen takt 🙂

 2. Emma

  Oj! Vad tidigt.. Men väldigt söt potta! Haha 🙂 musik spelande potta funkade toppen på min brors 2-åring. Även klistermärken som klistras upp på nån tavla eller nått liknande efter varje kiss. Men är ju olika också vad som är kul beroende på ålder och vad han/hon förstår.

  1. josefinlustig
   Josefin

   Visst är den söt! Haha 🙂 tror det funkar bra med musiken. Måste bara få henne att kissa i den så hon vet om att den spelar musik. Men det är ingen stress 🙂

 3. Deborah

  Oh let me know how you get on with this, dreading starting this with Stephen but with another baby on the way I am hoping to get him out of nappies pretty early 🙂

  1. josefinlustig
   Josefin

   You Will have lots of diapers to change! Hehe. I hope she Will try the potty soon. I’m still working on it!

   1. Deborah

    I have heard it takes babies as old as 3years or as quick as 11months so I think you just have to go with it & one day it will “click” for her! The fact she even sits on it is a good sign & I know girls are always quicker than boys 🙂 Lucia is super quick with all things already so I think she may master the potty fast too !

Annons