Wise – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Wise

Igår fick jag hem produkter från Wise som jag väntat på att få testa! De kom i lagom tid för jag behöver verkligen få ordning på min hy. På senaste tiden har jag fått allt mer finnar, brukar knappt ha några alls. Vet inte varför hyn är så dålig just nu. Testade peelingen igår och det kändes att den gjorde rent ordentligt. Hoppas på att få bort alla finnar nu, så snabbt som möjligt!

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zandra

    Har jobbat med Wise produkterna och tycker att de är bra. Men de är mest för lite äldre. Men rengöringen och peelingen är suveräna. Testa Dermanord, deras produkter är underbara och även dom är naturkosmetiska.

    1. Gunilla Brunell

      Tack Zandra för din resension av WISE ppeling och rengöring som ju fått 5 av 5 möjliga getingar i Expressen! WISE har 4 olika serier så det stämmer inte att de är för lite äldre, det gäller bara vår serie som heter WISE anti age. Vi har funnist på Axelsons ekologiska hudterapeututbildning sen 1998, så de är väl använda och mycket terapeuteiska, det är därför vi är kvar där efter alla dessa år.

Annons