Going to Sweden! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Going to Sweden!

Var just en sväng i parken. Det är massor av ekorrar där och de är inte alls blyga. Men vi får nästan aldrig hälsa på dom eftersom vi alltid har Geisha med, hon skrämmer bort dom. Men idag höll vi henne borta! De är så söta.

Idag bokade vi flyg till Sverige. Micke ska iväg med landslaget och jag tänker absolut inte vara kvar här ensam i 10 dagar så jag och Lucia åker också till Sverige. Först åker vi till Västerås måndag till torsdag och sen åker vi och bor hos Sofie i några dagar i Helsingborg. Vi ska se båda matcherna! Ser fram emot det jättemycket. Vi har fixat hundvakt till Geisha, det känns så bra. Det är en familj som ska ta hand om henne medan vi är borta. Det är viktigt för mig för nu kan jag åka till Sverige utan att behöva vara orolig för henne. Så på måndag åker vi och när vi kommer hem onsdagen efter så får vi äntligen hämta vår nya bil! Jag behöver de här dagarna i Sverige.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna Larsson

    Hejhej! Jag undrar om du har någon mail som man kan nå dig på? Jag var på Kreta i somras och vi låg typ bredvid er vid poolen! Jag kan berätta mer om mig sen! Men jag skulle behöva din mail för att vi har gjort ett arbete på engelska i skolan där vi berättar om vad vi gjorde i somras och då har jag skrivit lite om er och skulle vilja skicka bilder på arbetet så du typ kan “tillåta” att jag lämnar in det! 😉 kramkram (hoppas du svarar) 🙂

Annons