Sneak peek – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Sneak peek

Jag fick just hem ett paket som jag väntat på! Det var värt väntan kan jag lova. Det här gjorde min dag. Ska försöka hinna ta en bild innan jag åker iväg på matchen ikväll. Men så länge får ni en liten sneak peek. Vad tror ni att det är? 😉

Translate: I just got a package that I´ve been waiting for! It was worth the wait. This made my day. I´ll try to take a picture before I´m off to the game tonight. But here is a sneak peek. What do you think it is? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Hade varit så jäkla kul att komma med till Hbg! Men jag jobbar 4-6 sedan åker vi till umeå 7-10 och sedan jobbar jag 10-12… Brukar aldrig ha så späckat schema! 🙁 Typiskt!

 2. Ida

  Ska göra en magnetröntgen så får vi se om den visar nått konkret.. Annars blir det sjukgymnastik & smärtstillande resten av livet typ 🙁 Gillar varken gym eller läkemedel. Blä!

  1. josefinlustig
   Josefin

   Hihi 😉 Jag är i Sverige 3-12. Först i Västerås Måndag – Torsdag, då flyger jag till Ängelholm där Sofie hämtar mig för att sen se matcherna i Helsingborg och Malmö! Du får gärna flyga med till Helsingborg, hih. Vill gärna hinna ses!! Hur ser det ut för dig mellan 3-12? Kram

Annons