Äntligen utvilad – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Äntligen utvilad

Lucia sover äntligen bättre på nätterna, hon vaknar fortfarande men vi går aldrig in till henne förrän på morgonen så hon somnar om direkt själv. Vi slutade gå in till henne för ungefär en vecka sen och nu får vi nästan sova hela nätter och nu känner jag mig faktiskt rätt utvilad på dagarna. Äntligen! Det tog några nätters sömn innan jag kände att jag var tillbaka. Man blir en helt annan människa när man inte får sova, då blir allt jobbigt. Nu känns allt mycket enklare igen.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
   1. Deborah

    Stephen is sleeping well but I am not, if I take the painkillers I sleep better but I don’t like too when I am pregnant. The consultant says it is okay to take them but I try not too 🙁 4 weeks to go !!!

    1. josefinlustig
     Josefin

     If they say it´s ok I think you should take them! You need the sleep. You will have a small one soon and he might not sleep through the night for a while.

Annons