Byta säng? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Byta säng?

Den här underbara sängen vill jag att Lucia ska ha som nästa säng. Frågan är när det är dags att byta säng. Jag vet inte vad som är bäst. När bytte ni säng till era små? Jag är sugen på att byta snart. Hon tar sig upp och ner utan problem och så länge man har ett litet skydd på sidan så ska hon nog inte ramla ur sängen heller. Den här finns dock inte i lager just nu så ett tag till måste vi vänta i så fall.

Translate: I want this bed for Lucia. The question is when it´s time to change bed. When did you change to a bigger bed? I´m thinking about changing soon. She is getting up and down without any problems and as long as you have a thing on the side of the bed she won´t roll out of it. This bed is out of stock right now, so I have to wait a little bit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cassandra

    Byt när de känns bäst för er & ni tror att Lucia vill/behöver ha en större säng, men annars tror jag att det vanligaste är runt ca 1,5-2 år, kanske..?! 🙂

  2. Therese

    Vi bytte säng till en växasäng till vår tjej på 18 månader. Men hon började sova jätte dåligt och oroligt vilket hon aldrig gjort tidigare! Efter tre veckors kämpande bytte vi tillbaka till spjälsängen och nu sover hon jättebra igen! Så mitt tips, vänta!

  3. Kristin

    Minstemann er 2 år, og vi bruker fortsatt sprinkelseng. De to eldste fikk ny seng rundt treårsalderen. Har stående vanlig seng i samme stil som resten av møblene på rommet, så snart skal jeg i gang med å male rommet hans og friske det opp 🙂